Fixa ett hemmakontor

Coronapandemin har gjort att fler företag har fått upp ögonen för att deras anställda kan jobba hemifrån. Vissa dagar är det såklart nödvändigt att man är fysiskt närvarande på arbetsplatsen, men en dag där den anställde ändå bara sitter framför datorn skulle lika gärna kunna ske hemma.

Om så är fallet för dig – att du tar möjligheten att jobba hemifrån lite då och då – behöver du ett hemmakontor. Det är inte en långvarig lösning att sitta i sängen eller soffan och jobba. Tillslut kommer ryggen att ta stryk och din effektivitet kommer troligen också att sänkas. Bor du så pass stort att du kan inreda ett kontor hemma är det jättebra. Om du däremot bor mindre kan det även där finnas en lösning.

Allt går bara man vill

För dig som bor i en mindre lägenhet, eller helt enkelt inte har plats med ett eget rum där du kan ha ett kontor, är en idé att ha ett portabelt kontor. Men det menas att du ska kunna flytta kontoret lite var som helst i hemmet utan problem, och att det ska kunna ställas där det får plats just idag. Genom att ha ett fällbart skrivbord med en stol som inte tar så mycket plats kan du placera ditt kontor där det passar för stunden.

Egentligen behövs det inte mycket mer än så för att fixa ett hemmakontor. Så köp dig ett prisvärt fällbart bord som du kan fälla ihop och ställa undan någonstans när arbetsdagen är slut. Då slipper det ta massa plats när du ändå inte använder ditt kontor.