Hela världen i din smartphone

Att ha en smartphone idag är som att ha hela världen i sin hand, alltså bokstavligt talat. Vad kan man inte göra med en smartphone egentligen? Du kan kontakta andra, lära dig massa nya saker, googla upp information och fakta på ett par sekunder, beställa hem mat, kolla på filmer, chatta med någon på andra sidan jordklotet, och väldigt mycket annat. Visste du att du till och med kan styra exempelvis din bordsgrill via en app?

Att räkna hur många appar det finns på Appstore eller Googleplay skulle ta alldeles för lång tid och förmodligen skulle vi inte orka räkna ens hälften. Idag finns det oändligt mycket saker du kan göra med och få hjälp av med din smartphone, saker som för bara 10 år sen aldrig hade kunnat drömma om. Idag är det till och med möjligt att hitta sin drömpartner via en app! 

Konstant utveckling framåt 

Trots att vi kommit otroligt långt med vår tekniska och digitala utveckling idag blir vi fortfarande ständigt överraskade över de möjligheter våra smarta enheter ger oss. För det är inte så att utvecklingen står still, utan snarare tvärtom så rör sig utvecklingen snabbare än någonsin. Den verkar inte heller ha någon tanke på att sakta ner. Hur läskigt det än kan vara att tänka tanken så kan det också vara både underhållande, spännande och bra – vem vet vad smartphones kan göra om bara några år?