Bra appar för produktivitet

Smartphonen får ofta ett dåligt rykte! Det sägs att vi slösar bort vår tid, får allt sämre koncentrationsförmåga och så vidare. Men vi tycker att smartphones är underbara och det finns ett oändligt antal häftiga appar man kan använda för att öka sin produktivitet. Things 3 är en av våra favoriter just nu. Det är en fantastisk ”att göra-app” som funkar till både iOS och Apple Watch. Här kan du snabbt och smidigt skapa listor och snabbt bocka av det du har gjort under dagens gång. Bokat boende i Åre? Check. Köpt gurka och spenat? Check. Skrivit en artikel om smarta appar? Check.

För er som gillar att föra anteckningar är Note bara ett måste, speciellt om du föredrar att spela in ljud istället för att behöva skriva in allting ord för ord. Även denna finns till både iPhone och Apple Watch och den mobila appen är otroligt snyggt designad och smidig att använda. Använd taggar och tidsstämplar för att förbättra processen ytterligare. Det går även att lägga till bilder och text och exportera som PDF, ljudfil eller textfil.

Vi vill också rekommendera OmniFocus3 som hjälper dig att effektivisera projekt och fullborda uppgifter på rullande band. Här får du många funktioner inbakade i en användarvänlig app som du kan testa helt gratis för att få en känsla för om det är en app för dig eller ej. Under dagens gång kan du se en överblick över allt som ska göras och sedan gå in på varje uppgift för att få mer detaljerad information.